Neem contact op
Wouter van Dooren, Norholm 14, 2133 HL Hoofddorp
info@wouterswonderewereld.nl
Ph: +31 23 752 885
Back

Messe Fussballturnier Fotowand

Vraag HIER een muurschildering aan of neem CONTACT met mij op.


 

Nieuw in het assortiment:

Messe Fussballturnier Fotowand

fotowand Messe Fussballturnier Fotowand fotowandZoals al eerder op Facebook gemeld, ben ik bezig geweest voor een fotowand voor het internationale Messe Fussballturnier. Het Messe Fussballturnier is een terugkerende voetbal competitie tussen Europese Convention Centers, ofwel beursgebouwen. In 2015 is RAI Amsterdam gastheer.

Als een van de Golden Partners draag ik bij aan het Hollandse feest in dit Toernooi, omdat RAI Amsterdam deze editie gastheer is. Weliswaar zonder Sven Kramer, Ilse de Lange en Marco Borsato, maar wel met een WK voetballer in de kruising, een boer en boerin in klederdracht, Amsterdamse huisjes, een oude molen en een Urks jongetje voor het traditionele visnet. Het kunststof doek is geschilderd met acrylverf en acrylstiften en kan dus tegen een spatje. Natuurlijk ben ik best trots op het eindresultaat.

Doel was een Messe Fussballturnier fotowand met onderwerpen als voetbal, Oud Hollands, Amsterdam en achterland te verbinden, en dat is weer goed gelukt.

Hij is wel wat groter dan normaal, 3 meter breed en 2,80 meter hoog en past tussen de kolommen van Expoflora. Hij is zelfs zo groot, dat ik hem niet in een keer kon ophangen om te schilderen maar in delen moest maken (en dus ook fotograferen). De gezichten van de boer, boerin, voetballer en koe kunnen eruit zodat je je hoofd erdoor kan steken. Leuk voor een feestje zou ik zo zeggen.

Het was ruim 20 uur schilderen maar dan heb je ook wat.

Messe Fussballturnier Fotowand in RAI Amsterdam

Messe Fussballturnier Fotowand in RAI Amsterdam

Messe Fussballturnier Fotowand in RAI Amsterdam

 

 

 

 

Zo snel als ik kan, volgen de actiefoto’s.

DUS

Wil je ook zoiets, kom in actie zodat ik in actie kan komen.


Volg mij op FaceBook

Vraag HIER een muurschildering aan of neem CONTACT met mij op.


 

#Messe #Fussballturnier #RAI #Expoflora #Amsterdam #fotowand #voetbal @Woutopia