Neem contact op
Wouter van Dooren, Norholm 14, 2133 HL Hoofddorp
info@wouterswonderewereld.nl
Ph: +31 23 752 885
Back

Kunstenaar Wouter van Dooren

Wouterswonderewereld

Kunstenaar Wouter van Dooren: de Wouterswonderewereld in Woutopia

Welkom op mijn site. Ik ben blij dat je er bent.
Mijn naam is Wouter van Dooren en ik ben eigenaar van WoutersWondereWereld.nl Woutopia.
Wie ben ik? Dat zal ik je vertellen!

Ik ben van 1976 en ben al meer dan 30 jaar actief met schilderen en creëren. Mijn passie voor schilderen werd echt aangewakkerd in het Vrij Atelier op de Vrije School in Zutphen. Daar ben ik begonnen met acryl op grote doeken, planken en stukken papier. Inmiddels werk ik ook met olieverf en andere materialen. In mijn Portfolio kun je een afspiegeling zien. Per oktober 2021 studeer ik op de zaterdagen ook aan de Rietveldacademie waar ik weer thuiskom in mijzelf.

Je herkent mijn stijl als erg divers, van kinderkamer tot abstract, van portret tot landschap, je merkt dat ik de sfeer in een ruimte op positieve manier beinvloed met mijn kunst. Je wordt er vast ook blij van! Inmiddels heb ik al heel wat grote projecten gedaan, wanden van 17 x 4 meter tijdens de Hiswa 2015 en 2016, diverse muurschilderingen en tientallen portretten. Ik zou graag ook eens een boomhut maken dus als je de uitdaging aan wil gaan: GRAAG!

Daarnaast kun je mij benaderen voor creatieve brainstormen. Hoe haal je meer uit je team, kun je ook anders kijken naar de wereld en hoe kun je kleur in je omgeving verzorgen? Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos bij WoutersWondereWereld.

Ik hoop je snel eens te ontmoeten in jou WondereWereld of de mijne.

Met een creatieve groet,

Wouter van Dooren